Maja fra Date mig nøgen – ”Håber mine kommende børn vil tænke, at jeg var modig”

Foto: Per Arnesen / TV 2

I går kunne du se 21-årige Maja Matilde Lind i en af boksene i det debatskabende datingprogram, Date mig nøgen, i den første biseksuelle edition. I slutningen af programmet blev hun valgt til at skulle på date med Ella.

Første program i anden sæson af Date mig nøgen kørte i går over skærmen, og det med en speciel edition, hvor kvinden Ella kunne vælge blandt både mænd og kvinder. Valget faldt på smukke Maja fra Fredericia. Vi har taget en snak med Maja om, hvordan det var at deltage i programmet.

Blev tagget af veninde

Date mig nøgen må siges at være et af de mest omtalte programmer i år. For Maja, som man kunne møde i første program, var det ingen udfordring i at være nøgen, men hun har ikke lyst til at være et kendt ansigt. Og det var alligevel lidt af en tilfældighed, at hun endte på podiet i Date mig nøgen.

”Min veninde taggede mig for sjovt. Vi har talt lidt om, at hun synes, at jeg skal være med i sådan noget reality. Og jeg har altid sagt nej. Fordi lige så snart man melder sig til sådan noget, så bliver man et kendt ansigt. Det vil jeg ikke have det godt med. Jeg kan godt lide at have min frihed,” forklarer Maja og uddyber:

”Men jeg tænkte, at det her program, der står man bare nøgen, og jeg har intet i mod at være nøgen. Selvfølgelig er det grænseoverskridende, men det er ikke så grænseoverskridende, at jeg vil gå rundt bagefter og have det mega skidt – altså jeg har det fint.”

Positiv oplevelse

Maja har heldigvis ikke fået nogen negative kommentarer med på vejen. Og hun synes også, at det har været en god oplevelse at være med.

”Jeg følte ikke, at det var mærkeligt. Jeg følte det var ligesom at have tøj på, men den dag det blev filmet, var jeg frygtelig nervøs. Det kan man også mærke, hvis man ser det. De folk der kender mig, de ved, at jeg var mega nervøs, for jeg er slet ikke så stille normalt, hvis man kender mig, men det var mega grænseoverskridende,” fortæller Maja

Maja havde det også godt med at blive bedømt af Ella. Især fordi hun kun sagde positive ting om Majas krop og sidenhed ansigt, da det blev afsløret.

Foto: Privatfoto

”Ikke min type”

Efter programmet har Maja set Ella. Dog kun på venneplan. Pigerne tager i byen sammen, og de kan godt lide at flirte, og det kan også ske, at de kysser i byen, men ikke mere end det. Der foregår intet seksuelt i mellem dem. Umiddelbart var Ella nemlig ikke Majas type, selvom Maja syntes, at hun var en flot pige:

”Jeg tænkte, at det var en pæn pige, men helt ærligt så kan jeg godt lide piger, der er naturlige, og som hviler i sig selv. Så første gang jeg så Ella, så tænkte jeg, at hun ikke helt var min type, men da jeg så lærer hende at kende, så finder jeg ud af, at hun er mega sød og har en god personlighed,” forklarer Maja.

Fræk kommentar på Facebook

Alle har en mening når man stikker næsen frem, og Majas deltagelse i Date mig nøgen er ikke gået upåvirket hen. På Instagram er der lige blevet lagt et screenshoot op af en Facebook-kommentar fra en artikel om Maja. I kommentaren står der: ”Godt det ikke er min datter, så vil jeg hellere se datteren i en god anal-video på Pornhub, hvor hun tjener lidt gode penge.”

Maja er selv ret sikker på, at manden bag kommentaren bare mener det i sjov, så hun har kommenteret med, at hun tænker, at næste gang han ser hende, er det i en video på Pornhub, og så har han bare at give gode anmeldelser.

”For mig tænker jeg ikke på, hvordan resten af om verdenen har det. Jeg tænker på, hvordan mine venner og jeg har det. Så jeg synes bare det er sjovt. Jeg synes ikke det er grænseoverskridende,” udtaler Maja.

Foto: Per Arnesen / TV 2

Far og kæreste skal ikke se programmet

Majas familie og de nærmeste venner var lidt chokerede over Majas deltagelse i Date mig nøgen, men sidenhen er de blevet mere positive og synes, at hun er mega sej, fordi hun tør. Så der er meget opbakning på hjemmefronten.

Majas mors første kommentar til at Maja skulle deltage i Date mig nøgen var, at Majas far ikke skulle se det. Og det har han heller ikke gjort. Maja har siden programmet blev filmet fået en kæreste. Han har også gjort klart, at han ikke vil se programmet. Maja har til gengæld sin mor at se det med, noget som hun er meget glad for.

”Min mor hun har set det. Så det er mega rart, for så har jeg ligesom en der støtter op om det, som ved hvad programmet handler om. Resten har ikke set det,” fortæller Maja.

Kun bedsteforældre der får ondt i røven

Maja ser ikke noget forkert i at have deltaget i Date mig nøgen, og håber at hendes eventuelt kommende børn vil have sammen åbenhed til kroppen. Der er nemlig ikke noget at skamme sig over, og man skal ikke gå og skjule sin krop. Nøgenhed er det naturlige:

”Jeg tænker ikke så meget over, hvis mine kommende børn kommer til at se programmet engang. Det er jo bare naturligt. Hvis man kigger på det, så har alle de unge ikke ondt i røven over, at man er nøgen på tv. De synes alle sammen, at det er fedt og naturligt. De unge vil også gerne selv gøre sådan noget. Jeg tror det er mere udbredt blandt de unge. Det er kun de ældre – bedsteforældrene og sådan nogen, der får ondt i røven over det. Så jeg ser ikke noget negativt. Det er natuligt og det er en del af mig, og jeg synes det er okay, at vise sine børn at det er okay, at være nøgen. Men når jeg engang skal have børn, er det her jo nok glemt alligevel,” slutter Maja af.